Altyapı Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyoruz

Yağmur suyu altyapısı ile atık suyu altyapısının aynı kanal üzerinde olması İstanbul’un en büyük sorunlarından biri. Şişli’de de aynı sorunu yaşayan bölgeler var. Şişli Belediyesi olarak başlattığımız altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Şişli’nin en sorunlu bölgelerinden biri olan Dolapdere’deki altyapı çalışmalarına bu kapsamda başlandı.

Trafik olarak çok yoğun bir bölge olması nedeniyle altyapı çalışmaları sırasında sıkıntı oluşturabilecekken, pandemi döneminde azalan trafiği de fırsat bilerek, İBB işbirliği ile bölgenin altyapısını rehabilite ediyoruz. Şişli Belediye Başkanımız Muammer Keskin altyapı çalışmalarını yerinde denetleyerek teknik ekipten hem bilgi aldı hem de vatandaşları konu hakkında bilgilendirdi. Keskin İstanbul’un kalbi olan ilçemizdeki sorunlara kayıtsız kalmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na tüm komşularımız adına teşekkür etti.