Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü olarak toplumsal cinsiyete duyarlı, toplumsal katılıma açık bir anlayışla tüm yaş gruplarına ve özellikle genç kuşaklara yaşam boyu spor yapma bilincinin kazandırılması için gerekli olan sportif etkinliklerde bulunuyoruz. Ayrıca ilçemizde sporu bir yaşam biçimi haline getirmek için çalışmalar yürütüyoruz.

FAALİYETLERİMİZ

·         Sporun ilçemizde yaygınlaşması ve her yaştan insanın spor yapabilmesi için ilçemizdeki vatandaşlara spor yapabilecekleri alanlar hazırlıyoruz.

·         Müdürlüğümüze bünyesinde faaliyet gösteren spor salonlarımızda vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda spor yapmalarını sağlıyoruz.

·         Fitness salonlarımızda kardio çalışmaları için koşu bantları, dikey ve yatay bisiklet, kondisyon çalışmaları yapmak isteyen üyelerimiz için de ağırlık istasyonları ve kondisyon aletlerini gibi spor malzemelerini temin ediyoruz.

·         Yine spor salonlarımızda her yaştan komşumuzun faydalanabilmesi için farklı saatlerde pilates, aerobik, total body gibi özel dersleri organize ediyoruz.

·         Yüzme sporunun gelişmesi Fulya Yüzme Havuzumuzda çocuklara, yetişkinlere, engellilere özel yüzme eğitimleri organize ediyoruz.

·         İlçemizde gençlerin sporla tanışmaları ve spor yapmalarını teşvik etmek için yaz aylarında futbol, yüzme, basketbol, tenis kış aylarında ise basketbol, voleybol, tenis, yüzme, satranç gibi spor dallarında eğitimler verip, spor turnuvaları gerçekleştiriyoruz.

·         İlçemizde spor kulüplerinin her türlü sorunlarıyla ilgilenilip, gerekli yardımlar yapıyoruz.

·         Açık havada sporu desteklemek ve komşularımızın daha sağlıklı olmalarını desteklemek adına ilçemiz sınırları içinde bulunan parklarımızda spor aktiviteleri hayata geçiriyoruz.

MÜDÜRLÜĞÜMÜZ BÜNYESİNDE BULUNAN SPOR TESİSLERİMİZ

·         Feriköy Mahallesi Spor Merkezi