Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü; toplumsal cinsiyete duyarlı, bütüncül ve toplumsal katılıma açık bir anlayışla komşularımıza (tüm yaş gruplarına) ve genç kuşaklara yaşam boyu spor yapma bilincinin kazandırılması için gerekli olan sportif etkinliklerde bulunmak, ilçemizde sporu bir yaşam biçimi haline getirmek, yaşam boyu spor kültürünü yaygınlaştırmak ve etkin kılmak için çalışmalar yürütmekle yükümlüdür.

Bu amaçla Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren spor salonlarımızda komşularımızın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda spor yapmalarını sağlıyoruz. Gençlerin sporla tanışmaları ve spor yapmalarını teşvik etmek için yaz aylarında futbol, yüzme, basketbol, tenis kış aylarında ise basketbol, voleybol, tenis, yüzme, satranç gibi spor dallarında eğitimler verip, spor turnuvaları gerçekleştiriyoruz. İlçemizdeki spor kulüplerinin her türlü sorunlarıyla ilgilenilip, gerekli yardımlar yapıyoruz.

MÜDÜRLÜĞÜMÜZ BÜNYESİNDE BULUNAN SPOR TESİSLERİMİZ

·         Feriköy Mahallesi Spor Merkezi