Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürlüğü

Şişli Belediyesi Kreş ve Çocuk Gündüz Bakımevi Müdürlüğü; Şişli Belediyesinde görev yapan personelin çocukları başta olmak üzere, görevli olduğu kamu kurum ve kuruluşunda kreş ve gündüz bakımevi olmayan Şişli’de görevli ya da ikamet eden kamu görevlilerinin ve Şişli İlçesinde ikamet eden sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı durumda olan vatandaşların çocukları ile diğer çocuklara hizmet vermek için kurulmuştur.

Çocukların bakımları, ailelerin de kendi işlerini rahatlıkla yapabilmelerine katkı sağlamak amacıyla, çocukların öz bakım becerilerinin, fiziksel, zihinsel, sosyal, ahlaki, duygusal beceri ve kabiliyetlerini en üst seviyeye çıkarmak için gereken koşulları sağlayarak öncelikle belediye personeli ve toplumdaki ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak amacıyla 36-72 ay aralığındaki çocuklarımıza, 8 çocuk gündüz bakım evimiz ile hizmet vermekteyiz.

Çocuk gündüz bakımevlerimize ön kayıt başvuruları Haziran ayında alınmakta olup; Ağustos ayında sonuçlandırılmaktadır. Hafta içi her gün 08:30-16:30 saatleri aralığında faaliyet gösteren bakımevlerimiz Eylül-Haziran dönemi boyunca eğitimlerini sürdürmektedir.

Telefon: 444 31 12

E-Posta: