Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediyemiz politikası ve sosyal hedefleri doğrultusunda kültürel ve sanatsal bir yapının oluşmasını sağlamak ile görevlidir. Bu görevini yerine getirebilmek için güncel sanatsal gelişmeleri,  dünya ve ülke gündemini takip eder. Komşularının ilgisini çekecek ve onları geliştirecek kültürel aktiviteleri geniş kitleler ile buluşturmak amacıyla festivaller, şenlikler, film gösterimleri, tiyatro oyunları, konserler, sergiler, söyleşiler, sempozyumlar organize eder. Müdürlük ayrıca, farklı sanat dallarına yönelik sanat atölyeleri açarak toplumun her kesimini kültür ve sanat faaliyetleri ile buluşturur.

BİRİMLERİMİZ

Nazım Hikmet Kültür Ve Sanat Evi

Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi, bir kültür kompleksi olup, çok yönlü faaliyetlerin gerçekleştirilmesine uygun olarak Ocak 2015 tarihinde inşa edilmeye başlanmış ve 15 Ocak 2016 tarihinde resmi olarak Şişli halkının hizmetine sunulmuştur.

Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi

Uzun süre kapalı kalan ‘’Kent Sineması’’ Belediyemiz tarafından restore edilerek kültür merkezi olarak halkın hizmetine sunmuştur.

KÜLTÜR ve SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİĞİ

KÜLTÜR ve SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU