ÖNEMLİ DUYURU

Şişli Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği Hükümlerine göre Şişli Belediyesi Zabıta Memuru Alım Sıralama Sonuçları ve Mülakat Sınavına girmeye hak kazananlar açıklandı.

Listelere ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Zabıta Memuru Sınavına Girmeye Hak Kazanan Total Aday Listesi

14 Haziran 2021 Tarihinde Sınava Girecek Aday Listesi

15 Haziran 2021 Tarihinde Sınava Girecek Aday Listesi

16 Haziran 2021 Tarihinde Sınava Girecek Aday Listesi

17 Haziran 2021 Tarihinde Sınava Girecek Aday Listesi

18 Haziran 2021 Tarihinde Sınava Girecek Aday Listesi

Başkanlığımız bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla zabıta memuru alımı için yayımlanan ilanlara istinaden 19.04.2021- 07.05.2021 tarihleri ile 17.05.2021- 21.05.2021 tarihleri arasında adayların başvuruları kabul edilmiştir.

Yapılan KPSS puanı sıralamasına göre sınava katılmaya hak kazanan adayların isim listesi, sınav tarihi ve saatini gösterir liste yayınlanmış olup, ayrıca bu adaylara sınava giriş belgeleri başvuru sırasında beyan etmiş oldukları iletişim adresine posta yoluyla gönderilecektir. Adaylar tarafından beyan edilen hatalı adres bildirimi sebebi ile postada oluşabilecek gecikmeler veya postanın ulaşamamasından Şişli Belediyesi sorumlu tutulmayacaktır.

Yayınlanan listede adı soyadı yer almayan adaylar sınava katılma hakkı elde edememiştir. Bu adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacak, bilgi almak isteyen başvuru sahipleri Başkanlığımız İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden bilgi alabileceklerdir.

Dünya ve ülkemiz genelinde Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla alınan tedbirler kapsamında sözlü ve uygulamalı sınav, 14-15-16-17-18 Haziran 2021 tarihlerinde saat 10.00’da başlayacak olup 50 şerli grup halinde 5 (beş) gün süreyle sabah Sözlü Sınav öğleden sonra Uygulamalı Sınav gerçekleştirilecek, sınavların bitirilememesi halinde ertesi hafta devam edebilecektir.

ÖNEMLİ UYARILAR

1.Belediye Zabıta Yönetmeliğinin Madde 13/C (1). bendinde; Belediye, T.C. Kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumunu kontrol etmek suretiyle adayları KPSS puanlarına göre sıralayarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı oranında adayı sınava çağırır denildiğinden, boş olan 50 Zabıta Memuru kadrosuna 250 aday çağırılacaktır.

2.Sınav giriş belgesinin tarafınıza ulaşması neticesinde şahsınıza ait bilgileri kontrol ediniz.

3.Sınav giriş belgesi yalnız bu sınava giriş için kullanılır, başka bir amaç için kullanılamaz.

4.Sınav günü belgenizi yanınızda bulundurmayı kesinlikle unutmayınız.

5.Sınava girerken bu sınava ait Sınav Giriş Belgesi ve üzerinde T.C. Kimlik numarası yazılı olan Nüfus Cüzdanınızı / Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartınızı da yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

6.Sınava girmeye hak kazanan aday belirtilen gün ve saatte sınavın yapılacağı sınav merkezinde hazır bulunmalıdır. Aksi durumda aday sınava katılmamış sayılacaktır.

7.Sözlü sınav sonrasında Uygulamalı Sınav Yapılacak olup; Uygulamalı Sınav için yanınızda gerekli spor kıyafet ve spor ayakkabı bulundurmayı unutmayınız. (Kıyafet değişimi için giyinme odaları tahsis edilecektir.)

8.Covid-19 salgınında alınan tedbirler kapsamında Sınav Giriş Merkezinde yapılacak olan HES Kodu sorgulaması için yanınızda HES Kodunuzu bulundurmayı unutmayınız.

İlan olunur.

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI