ÖNEMLİ DUYURU

Ekiplerimizce 1 Şubat 2020 tarihinden itibaren;

İlçemizdeki tüm ibadethanelerimiz, okullarımız, belediyemize ait kreşler, mahalle evlerimiz ve toplum merkezlerimiz, spor salonlarımız, Fulya Yüzme Havuzumuz, Feriköy Emekliler Evimiz, kültür merkezlerimiz, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğümüz, karakollarımız ve  tüm parklarımız koronavirüsün yayılma riskine karşı aldığımız önlemler kapsamında ilaçlanmış ve dezenfekte edilmiştir.

İBB ile koordinasyon içinde tüm ekiplerimiz 7/24 çalışmaya devam ediyorlar.

İnanıyorum ki özveri ve dayanışma içinde bu tehlikeyi de atlatacak, sağlıklı günlerde yeniden bir araya gelip kucaklaşacağız.

Koronavirüsün yayılma tehlikesine karşı aldığımız önlemler kapsamında kreşlerimizde, mahalle ve bilim evlerimizde, kültür ve sanat merkezlerimizde, kütüphanelerimizde, sosyal marketlerimizde, destek eğitim ve kurs merkezlerimizde, Kitap Okuyan Çocuklar Oyun Kitaplığımızda, Feriköy Emekliler ve Alzheimer Gündüz Bakım Evlerimizde, toplum ve spor merkezlerimizde ilk etapta 15 gün süreyle hizmete ara verilmiştir.

Sağlıklı günlerde yeniden bir arada olmak dileğiyle...

Muammer KESKİN
Şişli Belediye Başkanı