ŞİŞLİ BELEDİYESİ BAŞARILI GENÇLERE DESTEK OLUYOR

Pera Güzel Sanatlar Lisesi 10. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Zeynep İdil Özmen’in kişisel resim sergisi 16 Ekim Çarşamba günü Şişli Belediye Başkanlığı Sanat Galerisi’nde açıldı.

Sergi, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve çok sayıda sanatseverin katılımlarıyla gerçekleşti.

Açılışta konuşan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin şunları ifade etti; “Şişli Belediyesi olarak sanatın tüm vatandaşlarımız için erişilebilir olmasını en önemli görevlerimiz arasında görüyor; bu kapsamda pek çok projeyi hayata geçiriyoruz. Başkanlık binamızda yer alan Şişli Belediye Başkanlığı Sanat Galerisi’ni de ülkemizin kültür-sanat hayatında yer etmiş kıymetli sanatçılar ile halkımızı buluşturmak için hizmet edecektir.”

Sanatçının 26 eserinden oluşan sergi 30 Kasım’a kadar Şişli Belediye Başkanlığı Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir.